Features

Messuilla tavattua

Vietettiin sunnuntaipäivää Venemessuilla. Sanovat, ettei se ole mikään purjehtijoiden mekka, kun 500 veneestä vain kolme on purjeveneitä. Siihen nähden tapasimme hämmästyttävän monia purjehtivia tuttuja. Kukaan ei kyllä sanonut olevansa venettä ostamassa. Mutta ainahan sitä tarvitsee varusteita, ja kiva on myös vain fiilistellä. Kaksi ja puoli kuukautta vesillelaskuun…

Maailmanympäryspurjehtijoiden esiintymistä oli seuraamassa kohtuullisen kokoinen väkijoukko, muuten oli varsin väljää messusunnuntaiksi.

IMG_5235
Nää radio-ohjattavat purjeveneet oli kivoja.

Kolmesataa yritystä on jaettu seitsemään halliin, ja vaihtuvuutta näyttää olevan. Joitakin tuttuja firmoja oli poissa, toisia ei ehkä vaan löydetty.  Pisimpään viihdyttiin Viron satamia esittelevien tyttöjen puheilla. Sanoivat että Ruhnu on omaleimaisempi kuin Kihnu, ja että usein kannattaa mieluummin mennä edes takaisin Saarenmaan etelärantaa kuin kiertää sen luoteispuolelle, missä täytyy kuitenkin pysyä kaukana rantaviivasta.

Teknisten härpättimien budjetti menee meillä tänä vuonna etupurjeen uusimiseen, joten uusi vetoketjullinen merikarttapussi oli ainoa ostos, jossa on liikkuva osa. Tänäkin vuonna tarvitsin uuden pipon ja raidallisen paidan. Ruokapuolella positiivisin kokemus oli Eat&Meetin lounaspöydän silakkamurekepihvit.

Vierailin messuilla bloggaripassilla.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s