Features

Uudet verhot

Kaikissa veneissä ei ole verhoja lainkaan. Meillä sellaiset on viihtyisyyden takia, ja koska joskus kaivataan yksityisyyttä kun ollaan laiturissa vieri vieressä muiden veneiden kanssa.

Veneen mukana tulleista sinivalkoraitaisisista  verhoista näkee, miten puuvilla haalistuu ja kellastuu kymmenessä vuodessa. Ensimmäinen kangaskauppias esitteli valonkestäviä vene- ja puutarhakäyttöön tarkoitettuja  kankaita, jotka paksuutensa ja värimaailmansa puolesta sopisivat paremmin markiiseihin tai päivänvarjoihin. Kuulimme myös, että polyesteri kestää haalistumatta ja homehtumatta paremmin kuin puuvilla, mutta kellastuu kyllä ajan mittaan. Oma tutkimus päätyi samaan kuin myyjä: raidalliset kankaat ovat yleensä puuvillaa.

Verkosta löytyi sitten mieluinen polyesterikangas, Orient Occidentin Kustavi, ja lauttasaarelainen Maricken venyi ompelemaan meille verhot ennen kesälomia.

(Keskimmäisessä pikkukuvassa näkyy vanhaa verhoa.)

2 vastausta artikkeliin “Uudet verhot

    1. Me ostimme Lauttasaaresta Maricken nimisestä liikkeestä, näyttää muuttaneen lähemmäs Lauttis-ostoskeskusta. Heillä on myymälä myös Turussa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s