Yleinen

Örö ja Hanko

Tuulen piti voimistua, joten lähdimme nopean lounaan jälkeen Öröön – ja lillimme sitten melko heikoissa tuulissa suuren osan matkaa. Teini ohjasi, setä nukkui. Kuluu se kesäpäivä näinkin. Tuuli voimistui vasta haittaamaan rantautumistamme…

Söimme satamabistrossa illallista, saunomme, kiersimme suuren osan punaista kävelyreittiä, söimme lounasta 12′ buffetissa. Kaikki oli hyvää mutta ei ihmeellistä. No ihmeellisintä oli että kun lähdimme aamusaunaan, heitimme teinille vitsillä että jos on tylsää voit tiskata aamiaisastiat, ja se tiskasi. Tiskipaikka on vierassatamien parhaimmistoa.

Sunnuntaina tuulta olikin riittämiin, matka Hankoon sujui vauhdikkaasti ja rantautumiseen saatiin onneksi apua naapuriveneilijöiltä.

Tämä oli kolmas käyntikerta Hangossa tänä vuonna, ja paikka on petrannut takavuosista paljon. Uusi stamakonttori ja sen laadukas, satamapaikan hintaan kuuluva sauna tekevät paljon. Kävelymatka ruokakauppaan on ikävä, ihmettelen vaan mistä sataman ja aseman välillä asuvat ihmiset ostavat ruokansa.

kuvat Örön kävelyltä suojan- ja tuulenpuoleisilta rannoilta. Merenkäynti vaikuttaa aika erilaiselta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s