Yleinen

Talkooviikonloppu vaihtelevassa säässä

Taas oli aika seuran aktiivien kokoontua talkoisiin saaritukikohtaan.  Luvassa oli vaihtelevaa säätä ja koira on vielä aika nuori, joten päätimme pysähtyä sekä mennen että tullen tuolla suuntaansa 30 mailin matkalla. Menomatkalla laskimme purjeita Lähteelän edessä, kun tuttu vene lipui ohi ja vilkutteli. Vajaata tuntia myöhemmin se kiinnittyi viereemme: Porkkalanselän sumu oli käynyt arveluttamaan ja kääntyivät takaisin. Seuraavana aamuna kuultiin, että kolmas venekunta oli ohittanut Lähteelän niin myöhään, ettei uskaltanut lähteä enää pujottelemaan sinne virallisen väylän ulkopuolella.

Itse talkoot käytiin puolipilvisessä säässä, kisakatsomo rytmitti saunavuoroja.

Sunnuntaina rakkivekkari pärähti kuuden aikaan, ja venekin irtosi laiturista ennätysaikaisin. Niinpä saimmekin purjehtia lähes Stora Svartöhön asti, ennen kuin lähestyvä rintama käänsi ja heikensi tuulia. Pidettiin siis lounas- ja ulkoilutauko, jota varsinkin koira arvosti.

Noihin aikoihin alkoi sataa, ja sateessa ja navakassa tuulessa sitten purjehdittiin kotiin. Pian tuli tuttuja veneitä horisonttiin, toinen meni viime metreillä ohi, toinen ei. Mutta tämähän ei ole mikään kilpailu.

IMG_0250

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s