Yleinen

Hangon kautta Tammisaareen ja sieltä kotiin

Selvisimme Hangosta lounas- ja koiranulkoilutuspysähdyksellä, mutta se tarkoitt 47 mailin päivärupeamaa. Matka sujui joutuisasti kun edessä näkyi hiukan pienempi mutta taitavampi vene, jota lähestyimme pikkuhiljaa. Tunnistettiin se lopulta seurakaveriksi. He jäivät Modermaganiin, mutta me käännyimme Tammisaareen.

Tammisaari on meille perinteinen kesäkaupunki, mutta veneellä sinne puikkelehditaan tunnin verran pitkin vuonoa, jossa on erikoiset tuuliolosuhteet.

tammisaari - 1Tammisaaaressa ohjelmaamme kuuluu aina Carl de Mummassa kahvittelu ja vanhassa kaupungissa kävely. Satamamaksuun kuuluu aamusauna, sauna on vanhempi kuin Hangossa mutta Tammisaaressa pääsee uimaan.

Sääennusteet antoivat meille mahdollisuuden joko viettää toisen aurinkoisen päivän Tammisaaressa ja ajaa koneella sateessa kerhosaareen, tai purjehtia auringossa ja laiskotella sadepäivänä kerhosaaressa. Niinpä jätimme Tammisaaren vierailumme tällä kertaa yhteen yöhön, täytimme ruokakaapin ja suuntasimme kerhosaareen. Matkalla tehtiin oma hetkellinen nopeusennäytyksemme, 9 solmua.

Kerhosaaressa sitten totutusti saunomista, syömistä ja seurustelua seurakaverien kanssa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s