Yleinen

Venemessuilla 2020

36439011-6773-495E-9B12-72BF1EEBE6AE_1_201_a
Tänäkään vuonna ei ollut tungosta venemessuilla. Veneitä siellä kuitenkin, on, yhteensä 500 ja niistä purjeveneitä peräti kymmenen. Meidän mielestä kauneimmassa veneessä oli lappu ”Myyty Såld”. Uutta venettä ei kuitenkaan olla ostamassa.

Minusta näytti että nyt oli aikaisempaa enemmän pieniä tietoiskuja eri lavoilla, tai sitten niistä oli vain tiedotettu paremmin. Nyt sunnuntaina käytiin kuuntelemassa kaksi, ja loppuviikosta mennään ehkä uudestaan messuille juuri näiden esitysten takia. Joonianmeren matkakuvia pääsevät muutkin fiilistelemään instagramista @syjosephine_ . Sieltä opimme että Kreikassa kausi jatkuu pidempään kuin Kroatiassa, ja että yleinen rantautumistapa on keula-ankkuri pohjaan ja köydet kumiveneellä maihin. Pohjois-Viron satamat kuulostivat olevan melko matalia ja 30 mailin päässä toisistaan. Tallinnan ja Riian välistä on eri esitys keskiviikkona.

Talvisatamamme Taalintehtaan väki oli kertomassa tulevista kausipaikoista. Heillä on nyt ympäristölupa ja avaavat ensimmäiset uudet paikat kesäkuussa. Bodö oli jälleen voittanut vuoden vierassatama-palkinnon, varmasti aiheesta. Ymmärtääksemme sama joukkue alkaa pitää myös Örötä.

Messuostoslistalla oli isokipparille paita ja kengät ja pikkukipparille Hokkan liivit. Nettiraadin perusteella jo tiesimme, että ne ovat mukavimmat, lapset suostuvat pitämään niitä päällä  myös saaressa ja laiturilla ja että ne kuivuvat nopeasti. Messuilla selvisi että niitä on tehty 30 vuotta Kemijärvellä. Jälleen ostettiin täydennystä kirjastoon. Eikä yhtään metrilakua.

Messukeskuksesta ei enää saa bloggaripasseja, mutta saimme somevaikuttajapassin jossa lukee ”Content creator”.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s