Yleinen

Helteinen juhannus

Tänä vuonna juhannusvieraina oli viisivuotias vanhempineen. Noin kokeneelle veneilijälle voi jo antaa vastuutehtäväksi lepuuttajien poistamisen. Ensin pötkylä kannelle, sitten vetosolmu auki ja lepuuttaja paikoilleen ennen seuraavan irroittamista. Eikä yksikään pudonnut!

Ensimmäinen yö oltiin totutusti Lähteelässä, sitten kaksi yötä kerhosaaressa ja kotiinpaluu yhtä soittoa navakassa tuulessa. Siinä välissä uitiin, saunottiin, soudeltiin ja syötiin erityisen hyvin. Eipä sitä hellesäällä muuta jaksa.

Juhlaliputus nousi ja laski ilman kummempia murheita, kirjoitan tähän muistiin että puoliväli on N-kirjaimessa, siinä on valmiiina kiinnityssilmukka, ja Eero käyttää varovaisena miehenä juhlalippujen kanssa turvaköyttä jolla nostimen saisi alas jos lippujono vaikka katkeaa.

Läheltä piti -tilanne koettiin jo menomatkalla. Meillä on osa mantookivaijerista korvattu leveällä liinalla, johon on mukavampi nojata… siihen hetkeen asti, kun ompeleet pettävät ja mantookiliina katkeaa. Mutta edes silloin kukaan ei pudonnut mereen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s