Yleinen

Pitkästä aikaa Hangonkylässä

Tänä vuonna kävimme kaikissa Hangon kolmessa satamassa. (Kirjoitin niistä erikseen vertailuartikkelinkin.) Hangonkylässä tulee käytyä harvimmin, se on vähän sivussa reitiltä Hankoniemen pohjoispuolella. Nyt tuuli 16 m/s etelästä, joten HSF:n etelätuulille avoin satama ei houkutellut.

Kävimme ensimmäisen kerran Hangonkylässä edellisellä veneellä, ja silloin nauratti kiinnittyä ”isommille purjeveneille” tarkoitettun poijuun. Samaan poijuun nytkin kiinnityttiin, mutta nyt ei naurattanut. Piti nimittäin lähestyä kahdesti ja laittaa keulatikkaat siinä välissä, sillä minua pelotti liikaa laskeutua tuohon sähkötolppien ja tukirakenteiden väliin.

Rannan kahvila oli vielä auki, mutta painotti että heillä ei ole mitään tekemistä vierassataman kanssa. Verkkosivujen ohjeiden mukaan onnistuimme maksamaan 25 euron laiturimaksun ja saimme vessakoodin paluuviestinä. Koodilla olisi päässyt myös suihkuun ja pesutupaan, mutta emme kokeilleet kumpaakaan. Sähkökaapeli jäi kiinnittämättä, sillä sähkötolpat olivat lukossa, ja puhelu neuvontanumeroon meni vastaajaan. Septintyhjennyslaite oli rannassa, ilman syvyystietoa emme lähteneet sinne yrittämään, ja fiksuna kävin kokeilemassa käynnistystä. Arvelen että se ei ollut enää päällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s