Venemessut

Venemessuilla 2023

Muutaman vuoden tauon jälkeen käytiin venemessuilla hakemassa tietoa, viihdettä ja alennuksia. Messut olivat pienemmät kuin ennen, ja sunnuntainakin oli melko väljää mutta en sanoisi tyhjää. Useita purjeveneita oli nyt esillä, ja Dehleriin oli jono, johon emme malttaneet jäädä.

Reilussa kymmenessä vuodessa purjehdustakit ovat tulleet tiensä päähän, ja ostimme uudet. Muu varustelu tähtää tulevaan Viron matkaan, josta on puhuttu jo viiden vuoden ajan. Tänä aikana on ilmestynyt uudet laitokset Länsi-Viron merikorttisarjoista. Niitä oli kuulemma myyty paljon, nappasin hyllystä viimeisen Saarenmaan kartaston (Marinean mies lupasi tuoda myöhemmin lisää myyntiin). Kirjastoa kartutettiin Viron Luonto-oppaalla. Pörräiltiin myös karttaplotterien ympörillä ja keskusteltiin AIS-vastaanotosta. Se voisi lisätä turvallisuuden tunnetta kun lähdetään isommille vesille. Visit Estonia -osastolla oli hyvän näköisiä kirjasia ilmaiseksi, satamaoppaaseen oli tullut lisäosa 2023 uusi satama Kalana Hiidenmaan länsireunalla vaikutti mielenkiintoiselta.

Uusi viihdekohde oli puuveneiden takana seinällä: Ale Lauraeuksen tauluja tuhannesta veneennimestä. Monta seurakaveria tuli bongattua, Pullukasta Obsessiaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s